Dýně je neuvěřitelně zdravá a univerzální přísada a vždy hledáme nové způsoby, jak ji začlenit do našich podzimních receptů.
SUROVINY (4 porce caffé latte)
- 4 malá espressa
- 700 ml mléky
- 2 lžíce dýňového pyré
- 3 čajové lžičky medu (dle vaší chuti)
- ½ čajové lžičky skořice
- špetka muškátového oříšku
- hřebíček
- mletý zázvor
- šlehačka (pokud chcete)
PŘÍPRAVA
- Zahřejte mléko spolu s dýňovým pyré a medem.
- Sceďte, abyste se zbavili jakýchkoli hrudek.
- Přidejte koření.
- Připravte si espresso pomocí kávovaru Zepresso.
- Přidejte připravené dýňové mléko a navrch nalijte šlehačku.
Tip: Klasické mléko můžete klidně nahradit mlékem mandlovým, sójovým nebo ovesným.