Shopping cart icon

Těstoviny orecchiette s houbami

Těstoviny orecchiette s houbami


Toto rychlé a snadné jídlo uspokojí za okamžik vaši touhu po krémových houbových těstovinách! Houby dodávají jídlu vydatnou chuť, která potěší vegetariány i jedlíky masa, zatímco čerstvý krémový sýr mascarpone přidá tu správnou dávku krémovitosti. 

Toto jídlo jsme uvařili bez oleje či přidané vody - včetně vaření těstovin! Díky nádobí Zepter Masterpiece Cookware z jedinečné nerezové oceli 316-L, jsme schopni vařit na mírném zdroji tepla bez přidávání dalších tekutin během přípravy většiny pokrmů, což zajišťuje maximální zachování živin a chutí. Díky inovativní technologii URA jsou jí vybavené nádoby Masterpiece Cookware zcela nepřilnavé. Nádobí Zepter nekoroduje a neobsahuje žádné PTFE ani PFOA. To znamená, že během procesu vaření nevznikají žádné toxické látky!

Podrobnosti k receptu najdete níže!
 

INGREDIENCE

  • 500 g směsi čerstvých hub
  • 500 g chřestu
  • 100 g penízovky sametonohé (možno nahradit hlívou ústřičnou)
  • 100 g zeleného hrášku
  • 50 g rukoly
  • 100 g mascarpone
  • 1 polévková lžíce pesta
  • 1-2 hrsti těstovin ve tvaru oušek orechiette (předem namočených a slitých)
  • pepř
 

PŘÍPRAVA

  • Do studené Zepter pánve Z-FP2828-LC vložte tenké plátky omytého chřestu, nahrubo nasekané opláchnuté houby, hrášek a orechiette - bez přidané vody či oleje. Zakryjte nádobu poklicí.
  • Vařte na středním zdroji tepla při 160°C 2 minuty, poté zdroj stáhněte na 90°C a vařte ještě 10 minut.
  • Vypněte zdroj tepla, odkryjte pánev a vmíchejte nakrájenou rukolu, pepř, mascarpone a vlijte tekuté pesto.
  • Servírujte na porcelánu Zepter.

 

Chef Petra Geric

 

 

 


Publikováno: 13.03.2019 12:21:59 Zepter International | Publikováno s 0 komentáři
Kitchen
Sdílejte:
Zepter logotype Produkty byl přidaný do košíku Bags Přejít do košíku