Shopping cart icon

Filet z okouna se zeleninou

Filet z okouna se zeleninou


SUROVINY (4 porce):

  • Filet z okouna, 4 x 200 g
  • Špenát, 100 g
  • Brokolice, 300 g
  • Květák, 300 g
  • Rajče, 2 ks
  • Paprika červená, 2 ks
  • Čerstvé bylinky podle vašeho přání
  • Olivový olej, 0,5 dcl
  • Granátové jablko, 1 tbl lžíce

 

 

PŘÍPRAVA:

  • Do kuchyňského mixéru MixSy dejte červenou papriku, bylinky a olej a připravte pesto.
  • Na prkénko Felix položte filety z okouna, posypte pepřem a přidejte na něj špenát a poté ho stočte.
  • Vložte rajče, brokolici, květák a okoun do studeného oválného grilu (Z-V3025Z), bez přidání oleje a vody. Zakryjte a nechte vařit při střední teplotě 3 minuty (160 °C) a poté 10 minut při nízké teplotě (90 °C).
  • Hotové jídlo zalijte pestem, podávejte v porcelánu Rio Black a přidejte olej a granátové jablko.

 

 

   Šéfkuchařka Petra Gerić


Publikováno: 30.03.2018 14:24:35 Zepter International | Publikováno s 0 komentáři
Kitchen
Sdílejte:
Zepter logotype Produkty byl přidaný do košíku Bags Přejít do košíku