SUROVINY (4 porce):
- Filet z okouna, 4 x 200 g
- Špenát, 100 g
- Brokolice, 300 g
- Květák, 300 g
- Rajče, 2 ks
- Paprika červená, 2 ks
- Čerstvé bylinky podle vašeho přání
- Olivový olej, 0,5 dcl
- Granátové jablko, 1 tbl lžíce
PŘÍPRAVA:
- Do kuchyňského mixéru MixSy dejte červenou papriku, bylinky a olej a připravte pesto.
- Na prkénko Felix položte filety z okouna, posypte pepřem a přidejte na něj špenát a poté ho stočte.
- Vložte rajče, brokolici, květák a okoun do studeného oválného grilu (Z-V3025Z), bez přidání oleje a vody. Zakryjte a nechte vařit při střední teplotě 3 minuty (160 °C) a poté 10 minut při nízké teplotě (90 °C).
- Hotové jídlo zalijte pestem, podávejte v porcelánu Rio Black a přidejte olej a granátové jablko.
Šéfkuchařka Petra Gerić