Obohaťte svůj stůl o lahodné jehněčí maso a překvapte své blízké. Zepter vždy myslí na vaše zdraví, a proto vám představuje zdravý recept uvařený v nádobách Zepter Masterpiece. Slibujeme, že pocítíte pravou chuť jehněčího masa a všechny vaše smysly si budou užívat. Dobrou chuť!
Ingredience:
- 6 mrkví
- trocha rozmarýnu a tymiánu
- 4 cibule
- 2 kg jehněčích kotlet
- 6 brambor
- 200 g dýně
- 200 g cherry rajčat
- mletý pepř podle vašeho přání
- sušený fenykl
- 4 dcl bílého vína
Jehněčí kotlety vložte do studené nádoby spolu s rozmarýnem a tymiánem. Přidejte pepř, fenykl, zeleninu (mix brambor, cherry rajčat, dýně, mrkve, cibule) a bílé víno. Zakryjte poklicí a zapněte indukční vařič. Vařte 10 minut při střední teplotě (160 °C). Pak snižte teplotu na 90 °C a nechte 1 hodinu pomalu vařit na mírném zdroji tepla.
Užijte si a dopřejte si nový kulinářský zážitek.
autorka: šéfkuchařka Petra Gerić