Shopping cart icon

Kuřecí prsa s hořčičnou omáčkou

Kuřecí prsa s hořčičnou omáčkou

SUROVINY:

  • 1 kg kuřecích prsou
  • směs 5 koření
  • čerstvé bylinky - pažitka, koriandr
  • 100 g nasekaných rajčat
  • 2 lžíce dijonská hořčice
  • 2 dcl čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
  • skořicová tyčinka
  • 2 lžíce medu
  • čerstvé chilli dle vašeho výběru

 

PŘÍPRAVA:

  • Kuřecí řízek vložíme do nádoby Z – V3025 bez tuku, přidáme směs 5 koření a čerstvý rozmarýn, rajčata, hořčici, pomerančový džus, tyčinky skořice a přikryjeme pokličkou.
  • Rozehřejte na 160 °C na 5 minut, poté snižte teplotu na 90 °C na dalších 20 minut.
  • Otevřete pokličku a přidejte med, chilli a čerstvé bylinky podle svého výběru, trochu promíchejte a stáhněte z vařiče.
  • Použijte čerstvou pažitku a koriandr.
  • Jako přílohu doporučujeme pěkný kuskusový salát se sezónní zeleninou nebo zeleným salátem (řeřicha, rukola atd.).

 

Nádobí Masterpiece s unikátní technologií Zepter metal 316L a inovativním designem umožňuje vaření bez vody a smažení bez tuků, takže jídlo je zdravější, ale chutnější, zachovává si své přirozené vůně, chutě, výživné a biologické hodnoty (vitamíny, minerály, bílkoviny, mikro a makro stopové prvky), s menším množstvím kalorií a bez nebezpečných látek. Vaření v komínovém systémemu nádobí Masterpiece šetří energii, čas i peníze, ale hlavně chrání vaše zdraví.

 

 

 

 

Šéfkuchařka Petra Gerić


Publikováno: 05.02.2018 14:33:17 Zepter International | Publikováno s 0 komentáři
Kitchen
Sdílejte:
Zepter logotype Produkty byl přidaný do košíku Bags Přejít do košíku