Shopping cart icon

Salát z humra

Salát z humra


Nádobí Zepter Masterpiece nám umožňuje vařit humra v páře, místo klasicky ve vodě, což znamená, že si maso zachovává více své jemné chuti a křehkosti. Mango, avokádo a jemný citrónový a pomerančový dresink ještě umocňují jemnou chuť masa. Zpestřete si zimní dny a vyzkoušejte něco nového!

 


 

SUROVINY

  • 1 kg humra
  • 1 trs rozmarýnu
  • 200 g cherry rajčat
  • 1 mango
  • petřžel
  • 1 avokádo
  • 100 g rukoly
  • šťáva z 1 pomeranče
  • šťáva z 1 citronu
  • 50 g bazalky
  • 1 dcl olivového oleje
  • pepř
  • chili

 

 

 

PŘÍPRAVA

  • Humra, rozmarýn a polovinu cherry rajčat vložte do studené grilovací pánve Zepter Z-V3025Z a přidejte malé množství čisté vody z filtračního systému Aqueena Pro.
  • Nastavte teplotu na 160 C a vařte 2 minuty, poté snižte teplotu na 90 C a vařte dalších 20 minut (přikryté).
  • Mezitím najemno nakrájejte mango, avokádo, petržel a zbylá cherry rajčata.
  • Nakrájenou zeleninu a petrželku smíchejte v míse na salát a dochuťte pomerančovou a citronovou šťávou, pepřem, chilli, olivovým olejem a bazalkou.
  • Humra servírujte položeného na salátu v porcelánu Zepter.

 

Šéfkuchařka Petra Gerić


Publikováno: 13.12.2018 12:11:08 Zepter International | Publikováno s 0 komentáři
Kitchen
Sdílejte:
Zepter logotype Produkty byl přidaný do košíku Bags Přejít do košíku