Nádobí Zepter Masterpiece nám umožňuje vařit humra v páře, místo klasicky ve vodě, což znamená, že si maso zachovává více své jemné chuti a křehkosti. Mango, avokádo a jemný citrónový a pomerančový dresink ještě umocňují jemnou chuť masa. Zpestřete si zimní dny a vyzkoušejte něco nového!
SUROVINY
- 1 kg humra
- 1 trs rozmarýnu
- 200 g cherry rajčat
- 1 mango
- petřžel
- 1 avokádo
- 100 g rukoly
- šťáva z 1 pomeranče
- šťáva z 1 citronu
- 50 g bazalky
- 1 dcl olivového oleje
- pepř
- chili
PŘÍPRAVA
- Humra, rozmarýn a polovinu cherry rajčat vložte do studené grilovací pánve Zepter Z-V3025Z a přidejte malé množství čisté vody z filtračního systému Aqueena Pro.
- Nastavte teplotu na 160 C a vařte 2 minuty, poté snižte teplotu na 90 C a vařte dalších 20 minut (přikryté).
- Mezitím najemno nakrájejte mango, avokádo, petržel a zbylá cherry rajčata.
- Nakrájenou zeleninu a petrželku smíchejte v míse na salát a dochuťte pomerančovou a citronovou šťávou, pepřem, chilli, olivovým olejem a bazalkou.
- Humra servírujte položeného na salátu v porcelánu Zepter.
Šéfkuchařka Petra Gerić