DOBRÝ VZDUCH. DOBRÝ ŽIVOT.

Průměrně se denně nadechneme 20 000krát, přičemž denně vdechneme více než 11 000 l vzduchu, tedy téměř 8 litrů každou minutu. Představte si, že dýcháte tolik znečištěného vzduchu.

Dlouhodobé vystavení znečištěnému ovzduší má škodlivý vliv na každý orgán a prakticky každou buňku v lidském těle. Podle výzkumu Světové zdravotnické organizace (WHO) žije více než 9 z 10 lidí na světě, konkrétně 92 %, v místech, kde znečištění ovzduší překračuje bezpečné limity.

Vzduch v našich domácnostech je desetkrát více znečištěný než vzduch venku.

Znečištěné ovzduší - „tichý zabiják“ - škodí od hlavy až k patě: od srdečních a plicních onemocnění přes cukrovku a demenci až po jaterní a střevní problémy, křehké kosti a dehydratovanou pokožku. Toxické ovzduší ovlivňuje také plodnost, vývoj plodu a děti.

Therapy Air Smart

JAKÉ JE ŘEŠENÍ?

Therapy Air® Smart je nejnovější generace nejúčinnějšího systému čištění vzduchu, který kombinuje osvědčenou technologii HEPA se silou záporných iontů a UV-C světla.

Tento všestranný filtrační systém odstraňuje ze vzduchu 99,9 % škodlivých částic, patogenů a znečišťujících plynů.

Therapy Air® Smart využívá 360° vícefázový filtrační systém, který umožňuje rychlou distribuci vyčištěného vzduchu do všech koutů vnitřního prostoru o rozloze 71 m2. Díky trojrozměrnému systému cirkulace bude vzduch vyčištěn bez ohledu na to, kam přístroj umístíte.

Unikátní 360o integrovaný třívrstvý filtr se skládá z primárního předfiltru, HEPA filtru třídy H13 a filtru s aktivním uhlím, které eliminují vdechnutelné částice, jako jsou bakterie, viry, alergeny a další patogeny.

Therapy Air Smart for Home Use

UV SVĚTLO - EXTRA BARIÉRA

Therapy Air® Smart je vybaven silným dezinfekčním UV světlem, které inaktivuje patogeny přenášené vzduchem a poskytuje vám jedinečnou neproniknutelnou bariéru.

JAK TO FUNGUJE?

Therapy Air® Smart používá krátkovlnné UV-C světlo o vlnové délce 265-315 nm, které štěpí RNA/DNA materiál v buněčném jádře mikroorganismů, čímž jim znemožňuje žít a množit se. UV světlo napodobuje antimikrobiální sílu slunečního světla a místo filtrování zcela likviduje spory plísní a choroboplodné zárodky.

Therapy Air® Smart mikroorganismy nejen shromažďuje, ale i odstraňuje.

Therapy Air Smart for Office Use

VÝHODY IONTOVÉ ČISTIČKY VZDUCHU

Therapy Air® Smart generuje přibližně 5 000 000 iontů/cm3.

Záporné ionty čistí vzduch tím, že se vážou na znečišťující látky, dokud se tyto nově vzniklé větší částice nestanou příliš těžkými na to, aby zůstaly v naší dýchací zóně.

Tyto ‚vzdušné vitaminy‘ mají také úžasnou škálu zdravotních účinků, a to jak fyzických, tak psychických.

Záporné ionty uvolňují mysl a tělo, působí povzbudivě na metabolismus, stabilizují chuť k jídlu a krevní tlak, zlepšují regeneraci po fyzickém vyčerpání a pomáhají člověku cítit se svěžě a nabuzeně.

Therapy Air Smart - How it works?

BEZPEČNĚ A ZDRAVĚ DÝCHAT

Zlepšená kvalita vzduchu v interiéru posiluje imunitní systém, zvyšuje produktivitu a snižuje stres.

Therapy Air® Smart zajišťuje optimální okysličení těla a mozku, zlepšuje bdělost a soustředění i naši imunitu v boji proti nemocem.

Therapy Air® Smart odstraňuje choroboplodné zárodky, znečišťující látky, plísně a alergeny, které se vyskytují ve vnitřním ovzduší. Chrání vás také před chřipkou a vysokou horečkou, čímž snižuje množství léků.

Výkonný 360°, 5stupňový filtrační systém vás také ochrání před znečištěním vnitřních prostor chemickými sloučeninami, vařením a krby, které jsou škodlivé pro naše zdraví.

Therapy Air® Smart zničí toxické těkavé organické látky (VOC), jako je například formaldehyd, za méně než půl hodiny. Odstraňuje také viry přenášené vzduchem, např. SARS-CoV-2.

Kontrola škodlivin ve vnitřním ovzduší v domovech, kancelářích, restauracích a tělocvičnách - a všude jinde, kde lidé žijí, stýkají se a pracují, je nezbytná pro prevenci nemocí, lepší zotavení a udržení celkového zdraví.

Therapy Air Smart for the Family