ZEPTER SMARTLIFE 

Společnost Zepter vytvořila systém, který vám zkrátí čas strávený v kuchyni a poskytne vám více volného času. Revoluční technologie společnosti Zepter spojuje rádiový indukční vařič s digitální termokontrolou a buzzerem (bzučákem), čímž zajišťuje plně automatizovaný a nerušený proces vaření bez vaší přítomnosti.

ZEPTER RÁDIOVÝ DIGITÁLNÍ TERMOKONTROL

Rádiový digitální termokontrol má plně digitální uživatelské rozhraní, elegantní a stylový design a pevné ergonomické držadlo. Poskytuje možnost volby mezi suchým a vlhkým režimem vaření, možnost naprogramování požadované teploty a doby vaření a plnou kontrolu nad celým procesem vaření. Po naprogramování inteligentní systém automaticky udržuje teplotu a čas a v případě potřeby se vypne. Můžete odejít z domu, a jakmile se vrátíte, vaše zdravé jídlo bude připraveno k servírování se zachovanými výživovými a organoleptickými vlastnostmi.

Rádiový digitální termokontrol funguje především jako váš „strážce potravin“, protože je zcela interaktivní s ostatními rádiovými zařízeními Zepter.

Zepter Radio Digital Thermocontrol

ZEPTER BUZZER

Zepter Buzzer je dálkové signalizační zařízení, které se interaktivně připojuje k rádiové digitální termoregulaci Zepter a dálkově informuje o dosažení nastavené teploty nebo o uplynutí naprogramovaného času. Zepter Buzzer je osobní pomocník při vaření, který vás upozorní, když je nutný váš zásah, ať jste kdekoli v dosahu 30 metrů.

Zepter Buzzer

ZEPTER RÁDIOVÝ INDUKČNÍ VAŘIČ 

Rádiový indukční vařič Zepter je vybaven novou technologií, která mu umožňuje komunikovat s digitální rádiovou termokontrolou Zepter a buzzerem (bzučákem) Zepter a mít tak proces vaření pod kontrolou. Rádiový indukční vařič Zepter stisknutím tlačítka okamžitě upraví teplotu vaření a v případě potřeby automaticky zastaví proces vaření v souladu s parametry nastavenými na Zepter rádiovém digitálním termokontrolu.

Všechny hrnce Zepter Masterpiece Cookware mají patentované akutermické dno, které dokonale spolupracuje s novým rádiovým indukčním vařičem a umožňuje vám připravovat vynikající pokrmy v souladu s Zepter filozofií zdravého vaření. Rádiový indukční vařič je kompatibilní s každým typem hrnce, pánve nebo kastrolu na magnetickém základě.

Zepter Induction Cooker

NEZÁVISLÝ INTELIGENTNÍ SUPERIOR MULTISYSTÉM ZEPTER:

  • ŠETŘÍ ENERGII – neplýtvá teplem při vaření a ohřívání potravin
  • ŠETŘÍ JÍDLO – vychutnejte si více čerstvě uvařeného a zdravého jídla
  • ŠETŘÍ ČAS – více volného času pro vás a vaši rodinu
  • ŠETŘÍ PENÍZE
  • JE NAPROSTO BEZPEČNÝ
  • CHRÁNÍ VAŠE ZDRAVÍ

Zepter Thermocontrol