PIJTE ZDRAVOU VODU!

Jak čistá je voda, kterou pijete? „Vyčištěná“ voda z kohoutku, která se dostává do našich domovů, je často plná sloučenin železa, protože voda putuje starým zkorodovaným podzemním potrubím a veškerá tato rez se dostává do vody, kterou běžně pijeme a používáme v domácnosti. Společně s Zepter systémy pro čištění vody tvoří třícestná vodovodní baterie dokonalý, ekonomický a zdravý vodní systém pro vaši kuchyni.

Třícestná technologie, která je nedílnou součástí vodního systému Zepter Clean, vám dává možnost používat filtrovanou pitnou vodu a standardní studenou/teplou vodu z vodovodu v jednom snadno použitelném systému. Dva druhy vod (filtrovaná a z vodovodu) nepřichází vzájemně do kontaktu, díky čemuž je nabídnuto vždy nejlepší řešení pro jakoukoli potřebu. Baterie jsou vyrobeny z vysoce kvalitní mosazi (CW719) a mají dvojitou chrom-niklovou vrstvu, díky čemuž jsou baterie vysoce odolné vůči korozi.

Bezpečnostní označení TüV Rheinland, hygienický certifikát, gravírované logo Zepter a 5letá záruka jsou zárukou špičkového produktu, který vám a vaší rodině bude poskytovat cenné zdravotní výhody po mnoho let.