Shopping cart icon

Brýle Hyperlight Eyewear

Brýle Hyperlight Eyewear

Článek publikovaný ve vědeckém magazínu “Galaxy” (Galaksija, 1/2019)
 

Aby byly účinky světla optimální, měly by být fotony uspořádány symetricky, jako biomolekuly v těle, aby je bylo možné rychle a efektivně rozpoznat na první pohled. Đuro Koruga

Lidé jsou bytosti závislé na světle. Naše tělo je od přírody primárně elektromagnetické. Vzduch, voda a jídlo jsou pouze doplňky pro udržení elektromagnetismu našeho těla. Bez vzduchu můžeme žít 3–5 minut, bez vody 9–12 dní a bez jídla 40–48 dní, ale bez elektromagnetismu (světla) bychom nepřežili ani okamžik! Ve chvíli, kdyby elektromagnetismus zmizel, buňky synchronizované s elektromagnetickou aktivitou zaniknou a zemřou – tělo přestane fungovat jako biologický systém.

Vliv světla na lidské tělo je nesmírně důležitý. „Hra světla a tmy“ ovlivňuje v našem mozku sekreci hormonů, tělesnou teplotu, krevní tlak, pohybové aktivity, spánkový cyklus, metabolismus atd. Jeffrey Hall, Michael Rosbash a Michael Young studují tento jev téměř 30 let a v roce 2017 jim byla udělena Nobelova cena za objevy mechanismů, které řídí cirkadiánní rytmus.

Prostřednictvím mozku světlo ovlivňuje fungování našeho těla (sekrece hormonů, cyklus spánek/bdění, metabolismus, krevní tlak, tělesná teplota, pohybové aktivity atd.). Aby naše tělo fungovalo správně, světlo by mělo mít dostatečnou energii a fotony by měly být strukturálně symetricky uspořádány jako biomolekuly, aby mohlo dojít ke správné rezonanci na kvantové úrovni, v důsledku čehož se vytvoří harmonie v celém těle.
 

FULLERENE C60 KVANTOVÝ MECHANICKÝ SVĚTELNÝ FILTR

Nanotechnologie vzkvétaly posledních 20 let díky obejvu fullerenu C60. Fullerene nebo také Buckminsterfullerene je pojmenování po architektovi a futuristovi Buckminsteru Fullerovi. Fulleren byl objeven v roce 1985 a způsob výroby C60 v roce 1991.

Molekula má sférický tvar a skládá se ze 60 atomů uhlíku. Podobá se fotbalovému míči – skládá se z dvanácti pětiúhelníků a dvaceti šestiúhelníků. Takto dokonalá struktura má speciální energetické vlastnosti. Jeho pětiúhelníky generují harmonické procesy a struktura šestiúhelníků představuje dokonalost. Leonardo da Vinci tvrdil, že tento geometrický tvar měl tzv. „zlatý řez“. Molekula C60 má lepší symetrii a je krásnější než diamantový krystal, její „starší bratr“. Kromě toho je výrazně těžší! V přirozeném stavu se C60 nachází ve stopových množstvích (ve vesmíru je toho ale hodně, zejména kolem obřích rudých hvězd).

Molekula C60 vytváří tvar molekulárních krystalů s nejvyšší úrovní symetrie. Leonardo da Vinci tvrdil, že takový geometrický tvar měl "božské proporce" – díky vloženému přirozenému zákonu harmonie a krásy, takzvanému Zlatému řezu – identickému jako v případě hyperharmonizovaného světla. Takové světlo má energetický vzorec fotonů, který odpovídá energetickým strukturám našich tkání. „Rozpoznání“ mezi hyperharmonizovaným světlem a tkáněmi, které jsou uspořádány stejným způsobem, vede k jejich interakci a k harmonizaci narušených procesů v těle.

Unikátní nanofotonické čočky jsou vyrobeny integrací molekuly FULLERENE C60 do polymerního materiálu čoček pomocí speciální technologie.

 

Image
 

Hyperharmonizace

Objevitel získal ocenění za hyperharmonizované světlo na desátém mezinárodním setkání vynálezců a třetím světovém inovačním fóru v září 2018 v Číně. Vynález byl také oceněn Zlatou medailí Mezinárodní federace vynálezců se sídlem ve Švýcarsku a vynálezci z Ruské federace. Následně byl integrovaný do fullerenových čoček brýlí Hyperlight Eyewear je C60 neuvěřitelně agilní, protože se otáčí úžasnou rychlostí 18 miliardkrát za sekundu. Brýle jako nanofotonický generátor hyperharmonizujícího světla převádějí difúzní světlo do nové formy, která je definována ikosaedrickou symetrií a která je v souladu s uspořádáním biomolekul a bioprocesů. (Fibonacci’s Law - φ, Φ).
 

Image

Prvním úkolem nanofotonických generátorů je generovat uspořádání fotonů (svislá orientace elektromagnetického pole každého fotonu) a druhým je generovat energii fotonů na základě celkového momentu hybnosti v interakci mezi světlem a hmotou: když světelné fotony vstupují do kontaktu s fullerenem C60, dává jim nové uspořádání a přerozdělení energie. Fotony rozptýleného světla (sluneční světlo, neonové a LED světlo, světlo přicházející z obrazovek televize, mobilního telefonu nebo počítače), které procházejí čočkami brýlí, mění svůj energetický vzorec z vysokoenergetického UV a modrého světla, na nižší energetické hladiny – zelené , žluté, červené světlo. Z tvaru koule do tvaru toroidu. Vytváří se tak světlo nové kvality – hyperharmonizované světlo (HHL).

Fotony hyperharmonizovaného světla jsou v přesném pořadí, zatímco fotonové elektromagnetické pole není ani horizontálně, ani vertikálně polarizované, ale je uspořádáno přesně pod určitým úhlem (Fibonacciho úhel 222,5°). Jemná struktura uspořádání fotonů je definována na základě „poloviční kvantizace“ (1/2 hv) základního energetického stavu fotonů, celkové orbitální hybnosti fotonů a Fibonacciho strukturního uspořádání. Poloviční kvantizace energie fotonů je tímto způsobem realizována ve vztahu k vertikální a horizontální polarizaci.

Energie fotonu je uspořádána do zakřivených rovin (spirál) podle Fibonacciho zákona (Leonardo Fibonacci, geniální italský vědec z 12. století, který objevil speciální třídy čísel – matematica naturalis – podle nichž funguje příroda. Tato čísla byla pojmenována podle svého „vynálezce“ jako Fibonacciho posloupnost. Lidské tělo je založeno na tomto poměru. Biomolekuly, biostruktury a určité procesy jsou organizovány v souladu s Fibonacciho posloupností. Energie fotonů světla HHL generovaná brýlemi Hyperlight Eyewear je uspořádána Fibonacciho zákonem.).

Image

Když se sluneční světlo, které je harmonizováno v čase, ale ne v prostoru, dostane do kontaktu s patentovanými a inovativními nanofotonickými čočkami, harmonizuje se v prostoru i čase podle Fibonacciho posloupnosti, a tak se vytvoří hyperharmonizované světlo.
 

TRANSFORMACE A OPTIMALIZACE SVĚTLA

Ke kvantovému hyperlightu dochází, když jakékoli světlo prochází čočkami Quantum Hyperlight Optics®. Quantum Hyperlight je vytvořen průchodem jakéhokoli světla čočkou Quantum Hyperlight Optics®. Takto dokonale uspořádané světlo pozitivně ovlivňuje jak zrak, tak mozkové funkce, přispívá k celkovému zlepšení fyzického a duševního zdraví, čímž zlepšuje celkové fungování těla.
 

Image

Slunce má dvě tváře: je to náš nejlepší přítel, ale často to může být i náš nebezpečný nepřítel. Sluneční energie vysoce převyšuje naše potřeby světla. Používání ochranných slunečních brýlí je nezbytné k ochraně očí před škodlivým vlivem slunce (UV a vysokoenergetické modré světlo).

Modrá část spektra je dominantní v umělých světelných zdrojích. V dnešní době jsme bohužel stále více vystaveni škodlivým účinkům modrého světla z počítačů, mobilních telefonů a televizních obrazovek. Neonová světla vyzařují nejen vysoce energetické modré světlo, ale ještě navíc také ultrafialové záření. Naše oči nemají přirozenou ochranu před škodlivým ultrafialovým a vysokoenergetickým modrým světlem. Modré světlo způsobuje degenerativní změny kvůli vysokému stupni rozptylu, který způsobuje neustálé namáhání našich očí (aby se udrželo soustředění). Neustálé namáhání očních svalů způsobující bolest hlavy, nervozitu, zarudnutí a suchost se nazývá asthenopie.

Ochrana před škodlivým UV zářením, vysokoenergetickým modrým, neonovým, LCD a LED světlem (mobilní telefony, TV, PC, obrazovky notebooků atd.) je nezbytná pro přežití člověka v moderní době.

Lékařské studie jednoznačně ukazují, že brýle HE nejenže chrání oči, ale pozitivně také ovlivňují mozkové procesy a mají blahodárné účinky na lidský organismus.

Čočky nanofotonických brýlí blokují tři druhy škodlivého záření: vysoce energetickou modř, ultrafialové (UV) a infračervené (IR). Tyto záření namáhají všechny oční tkáně a ničí je. Nanofotonické brýle Hyperlight Eyewear poskytují úplnou ochranu před nežádoucím UV zářením a transformují škodlivé modré světlo na vlnové délky, které jsou optimální pro oči a neškodné (zelené, oranžové, žluté a červené).
 

Brýle Hyperlight Eyewear

  • blokují UV záření
  • blokují část vysokoenergetického spektra modrého světla transformací na světlo optimální energie a rozsahu vlnových délek příjemných pro oči (zelené a oranžové)
  • přeměňují UV a vysokoenergetické modré světlo na zelené, žluté, oranžové a červené (spektrum viditelného světla, které není škodlivé pro oči)
  • modré LED světlo přemění na světlo, které je pro oči příjemnější (relaxační efekt)
  • přeměna ultrafialového světla na vysoce energetické modré světlo je optimálně přizpůsobena přirozené citlivosti oka

Image
Image

Viditelná část slunečního spektra zaznamenaná po 13 hodinách bez filtrů (vlevo) a stejné světelné spektrum zaznamenané pomocí nanofotonických brýlí (vpravo). Významný rozdíl ve snížení celkového spektra (UV, viditelné a infračervené) o 29 % a viditelného spektra (nejvíce v případě modrého a zeleného spektra).
 

Image
Image

Viditelná část spektra neonového světla zaznamenaná bez filtrů a stejné spektrum světla zaznamenané pomocí nanofotonických brýlí. Významný rozdíl ve snížení celkového spektra o 58 % a především o UV a vysokoenergetické modré spektrum.
 

Image
Image

Viditelná část světelného spektra LED zaznamenaná bez filtrů a stejné světelné spektrum zaznamenané pomocí nanofotonických brýlí. Významný rozdíl ve snížení celkového spektra a nejvíce v případě vysokoenergetického spektra, zatímco poměr modrého a zeleného spektra je pro lidské oko mnohem příznivější.

Image

Image

Viditelná část světelného spektra LCD obrazovky notebooku zaznamenaná bez filtrů a stejné světelné spektrum zaznamenané pomocí nanofotonických brýlí. Významný rozdíl ve snížení celkového spektra o 56 % a nejvíce v případě modrého spektra, s relativním nárůstem zeleného spektra.

Image

Image

Viditelná část světelného spektra obrazovky LED mobilního telefonu zaznamenaná bez filtrů a stejné světelné spektrum zaznamenané pomocí nanofotonických brýlí. Významný rozdíl ve snížení celkového spektra o 65 % a modrého a zeleného spektra o 60 %.

Image

Image

Viditelná část světelného spektra LED TV obrazovky zaznamenaná bez filtrů a stejné světelné spektrum zaznamenané pomocí nanofotonických brýlí. Významný rozdíl ve snížení celkového spektra o 28 % a nejvíce v případě modrého spektra, o 80 %.
 

KVANTOVÁ MEDICÍNA PRO KVANTOVÁ TĚLA

Lékařské studie jednoznačně prokazují, že brýle Hyperlight Eyewear nejen že chrání oči, ale mají také obecně blahodárné účinky na lidský organismus.

Nejkratší cesta do mozku je očima. Hyperharmonizované světlo brýlí Hyperlight Eyewear má tu vlastnost dokáže rozeznat sobě podobné biomolekuly, biostruktury a bioprocesy v oku a mozku. Hyperharmonizované světlo obnovuje rovnováhu a restrukturalizuje narušenou harmonii v tělesných buňkách a tkáních. Vědecké experimenty prokázaly, že hyperharmonizované světlo má pozitivní dopad na mozkové vlny, specializované oční buňky zodpovědné za schopnost vidět v noci a klatrin (protein, který reguluje uvolňování neurotransmiterů a zlepšuje funkční procesy v centrálním nervovém systému).

Poruchy fungování mozku se projevují bolestmi hlavy, únavou, nesoustředěností, depresí a v závažnějších případech epilepsií, demencí, alzheimerovou chorobou atd. Vědecké studie ukázaly, že hyperharmonizované světlo přináší rovnováhu mezi serotoninem (tzv. hormonem štěstí), melatoninem, dopaminem a kortizolem. Brýle pozitivně ovlivňují mozek, snižují úzkost a deprese a zlepšují kvalitu spánku.

Melatonin je hormon uvolňovaný epifýzou. Většinou se produkuje v noci. Porucha syntézy melatoninu ovlivňuje přirozený cirkadiánní rytmus člověka a vede k poruchám spánku. Snížená produkce melatoninu stimuluje růst rakovinotvorných buněk. Brýle pozitivně ovlivňují syntézu melatoninu a serotoninu a regulují jejich vztah. Tímto způsobem se naše biologické hodiny uvedou do rovnováhy, zlepší se koncentrace a spánek – zlepší se tedy náš intelektuální a pracovní potenciál.
 

Image

Pilotní studie ukazují, že brýle Hyperlight Eyewear omezují rozptyl světla uvnitř oka, čímž zlepšují zrakovou ostrost. Zvyšují kontrastní citlivost a intenzitu barev a snižují odraz. To vše přispívá k odstranění únavy a nepohodlí v očích a zabraňuje oslepujícím účinkům náhlého jasného světla.

Image

Brýle jedinčeným způsobem optimalizují hladiny serotoninu (hormonu štěstí), dopaminu (hormonu potěšení), melatoninu (hormonu zodpovědného za regulaci spánku) a kortizolu (stresového hormonu), čímž se dostávají do přirozené rovnováhy, která je pro zdravé duševní a fyzické fungování organismu.

Brýle Hyperlight Eyewear mají také účinek proti stárnutí, protože převádějí nebezpečné záření spektra UV a modrého světla na žádoucí světlo, které udržuje a stimuluje přirozenou regeneraci / syntézu kolagenu a elastinu. To přispívá ke zmírnění stávajících a předchází vzniku nových vrásek kolem očí. Taková jedinečná vlastnost je dalším důvodem, proč je nosit ve vnitřních prostorách i venku!


Publikováno: 29.07.2019 2:00:00 Zepter International | Publikováno s 0 komentáři
Health
Sdílejte:
Zepter logotype Produkty byl přidaný do košíku Bags Přejít do košíku