Analogový termokontrol Zepter ja kompatibilní se všemi poklicemi Zepter Masterpiece. Jídla vaříte při přesné teplotě a správným způsobem. Kontrolujete celý proces vaření, aniž byste museli zvednout poklici. Vaříte tak až se 70% úsporou energií.
Zaregistrujte se zcela zdarma a bez závazků. Užijte si řadu výhod:
Nakupujte jako člen klubu za zvýhodněné ceny od -5 % do -40 %.
Doporučte/zaregistrujte nové členy klubu a získejte prémii až 10 % z jejich objednávek.
Prodávejte a získejte až 40% provizi z prvního nákupu.
Výše zvýhodnění
+
Počet členů klubu
Výše zvýhodnění
-
-
1
2
2
4
20
30
Členství v ZepterClub je zcela zdarma a bez závazků
Je to velmi jednoduché – vložte produkty do košíku a uvidíte své zvýdhonění.
čím více nákoupíte - tím větší zvýhodnění máte!
Základní cena | 840,00 Kč |
ZepterClubⓘcena | 810,00 Kč |
Množství | |
Zvýhodnění -4% | -30,00 Kč |
Celková cena | 810,00 Kč |
Více o produktu
Maximální přesnost a spolehlivost při odečítání teploty umožňuje lepší kontrolu procesu vaření!
Novinka - snadné použití
- Uživatelsky přívětivá kruhová stupnice umožňuje snadnější odečet teploty
- Dvě teplotní stupnice: DRY (pečení) a MOIST (vaření)
- Tři barevná pole označující tři teplotní rozsahy: žluté pole (zahřívání), zelené pole (správná teplota vaření), červené pole (přehřátí)
- Nový elegantní a stylový design dokonale ladící s estetikou výrobků řady Zepter Masterpiece CookART
- Při vaření bez přidání vody vždy vkládejte čerstvě omyté potraviny do studené nádoby. 1/4 objemu nádoby přitom nechte prázdnou nebo ponechte alespoň 3 cm volného prostoru od okraje nádoby a nádobu přiklopte poklicí.
- Nádobu s přiklopenou poklicí postavte na studenou plotýnku a zapněte sporák (na střední až vysokou intenzitu ohřevu).
- Jakmile dosáhne hodnota kontrolky analogového termokontrolu Zepter do poloviny zeleného pole pro režim vaření bez vody, snižte intenzitu ohřevu na minimum.
- Jídlo se vaří ve své vlastní šťávě, jež zůstává v nádobě.
- Pára, kterou potraviny uvnitř nádoby uvolňují, stoupá vzhůru. Poklice je studenější než ostatní části nádoby, a proto pára při kontaktu s ní kondenzuje. Výživná tekutina skapává zpět na dno a na jídlo.
- Tento proces se opakuje, dokud není jídlo perfektně uvařené (uzavřený cyklus).
- Mezi okrajem nádoby a poklicí se utvořila vodní zátka.
- Jídlo je uvařeno přibližně za 20 minut.
Pečení bez tuku
- Při pečení bez tuku vždy vkládejte maso do předehřáté nádoby.
- Prázdnou přiklopenou nádobu postavte na sporák a zapněte plotýnku na maximální teplotu.
- Nádoba je připravená k pečení, jakmile kontrolka analogového termokontrolu Zepter dosáhne do poloviny zeleného pole pro režim přípravy bez přidání tuku, nebo když kápneme na pánev pár kapek vody a kapky začnou po dně „utíkat“ (tzv. perla efekt).
- Maso vždy vkládejte do rozpálené prázdné pánve a přimáčkněte je, aby se zprudka opeklo.
- Po uplynutí 30–60 sekund opečené maso obraťte a znovu je přimáčkněte. Poté je nechte opékat, dokud není hotové.
- Snižte teplotu plotýnky na minimum nebo ji zcela vypněte, resp. dejte nádobu z plotýnky pryč.
- Poklici použijte podle toho, jaký způsob přípravy pokrmů jste zvolili.
- Pečení je dokončeno přibližně za 10 minut.
Upozornění
Analogový termokontrol Zepter je možné během používání vystavit teplotám v rozmezí +20 °C až +85 °C. Rozsah teploty pro skladování činí -10 °C až +45 °C.
Doplňkový produkt
Součástí balení je krabička (obalový materiál) a kovová redukce Z-KIS.